1

У Свято-Успенську Святогірську лавру 24 липня волонтери з Вінниччини передали 10 тонн гуманітарної допомоги.

Це був тринадцятий гуманітарний рейд з Вінниччини, який збирали близько 3 місяців.

2

Гуманітарний вантаж складався з: понад 6 тон консервації; 3 тон - крупи; 500 кілограмів - миючих та гігієнічних засобів; 50 літрів масла й невеликої кількості овочів.

Відео дня
2

У зборі брали участь жителі Вінницької, а також Київської, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Черкаської областей.

Організатори - Георгій і Людмила Толкачови висловили подяку БФ «Православний спадок України на Святій Горі Афон», і зокрема, його директору Андрію Усу, а також Віктору Горовому, які надали фінансову підтримку, необхідну для здійснення доставки гуманітарної допомоги.

3

Також організатори передали від імені всіх православних християн Вінниччини подяку наміснику Святогорської лаври митрополиту Арсенію за те, що список чудотворного образу Богородиці «Святогірська» відвідав Вінницьку єпархію УПЦ.

3

Нагадаємо, з 2 по 25 липня 11 чудотворних святинь, серед яких була також ікона Божої Матері «Святогірська», були доставлені в різні єпархії УПЦ. Примітно, що у Вінницькій єпархії до образу приклалися віруючі тих міст, які завжди беруть активну участь в зборі гуманітарної допомоги.

Фото: svlavra.church.ua.

"Православний нспадок України на Святій Горі Афон" - для "УНІАН-Релігії".