1

Благодійний фонд «Православний спадок України на Святій Горі Афон» розпочинає конкурс фотографій «Величне свято Пасхи».

БФ «Православний спадок України на Святій Горі Афон» запрошує вас поділитися святковим духом і взяти участь у конкурсі фотографій «Величне свято Пасхи». Це може бути знімок всього, що пов'язано зі святом Великодня – ваші власноруч приготовані паски або розмальовані яйця, участь в церковній службі або освячення великодніх кошиків і багато іншого.

Стати учасниками конкурсу можуть повнолітні громадяни України. Для цього необхідно позначити «лайком» сторінку у Фейсбук, поділитися цим постом у себе на сторінці (публікація повинна бути відкрита для всіх) і відправити ваше фото з описом на офіційну сторінку фонду (залишити в особистому повідомленні або прикріпити на сторінці) до 23 квітня.

Відео дня

Всі історії будуть опубліковані на офіційній сторінці Благодійного фонду «Православний спадок України на Святій Горі Афон» у соціальній мережі Фейсбук. Голосування буде проводитись за допомогою «лайків» 25 квітня.

Автор фото - переможець конкурсу отримає в подарунок ікону «Воскресіння Христове» зі Святої Гори Афон.

***Подія Воскресіння Христового - найбільше і найсвітліше християнське свято, яке називають Пасхою, тобто Днем, в який здійснився наш перехід від смерті до життя і від землі до неба.

Великдень - найдавніше і важливе свято богослужебного року. Христос воскрес! - і для всього всесвіту почалася весна, світлий, радісний ранок нового життя. Воскресіння Господа Іісуса - перша перемога життя над смертю.

З цим святом пов'язано безліч традицій: всенічне бдіння у церкві, молитва, освячення пасок та крашанок. Зазвичай у великодні дні вся родина збирається за святковим столом, щоб вшанувати Воскресіння Господнє.

«Православний спадок України на Святій Горі Афон» - для «УНІАН-Релігії».