1

Група паломників з України перебуває на Святій Горі.

Настоятель Спасо-Преображенського храму в місті Прилуки, Чернігівської області протоієрей Володимир Дребот на своїй сторінці у Фейсбук продовжує ділитися враженнями про відвідування афонських монастирів та світлинами.

2

«Слава Богу нашому за все. Афон, погода тут різна: то дощик, то вітерець, то сонечко. Зустрічав нас дощик і проводжає він. Нічні служби, начебто, і недосипання, скільки протоптано, але Слава Богу, що Богородиця сподобила зустріти величний день Стрітення Господнього тут із смиренними монахами, із великими молитвениками благодатними. До речі, із України у Свято-Пантелеімонівській обителі 40 монахів із послушниками», - написав отець Володимир.

Відео дня
3

Священик також привітав усіх православних християн зі святом Стрітення Господнього.

«Із праздником Вас Стрітення Господнього. Благословіння Вам із Святої Гори Афон. Господь сподобив мене грішного бути на Святій Горі, де вітаю Вас із величним днем та із наступаючим постом…», - написав він.

2

Нагадаємо, група паломників із України на чолі з архієпископом Климентом (Вечерею) перебувають на Святій Горі з 9 по 16 лютого. Раніше вони відвідали монастирі: Іверон, Симонопетра, Дохіар, Григоріат, Ватопед та Успенський скит Свято-Пантелеімонового монастиря.

2

Фото: Володимир Дребот / facebook.com.

"Православний спадок України на Святій Горі Афон" - для "УНІАН-Релігії".