Президент України Віктор Янукович наголошує, що для вирішення політичної кризи влада застосовуватиме всі наявні законні методи, говориться на сайті Президента.

«Я буду робити все для того, щоб зупинити цей конфлікт, щоб зупинити насилля, встановити стабільність», - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій.

Відео дня

«Безумовно, зупинити радикалів. Якщо вдасться по-хорошому, зупинимо по-хорошому, якщо не вдасться, будемо застосовувати всі законні методи, які передбачені законами України. Але це заради людей. Іншого шляху немає», - зауважив Глава держави.

Він також підкреслив, що правоохоронці виконують свій обов’язок.

«Коли горять молоді люди, які нічого не роблять, просто стоять, - на це питання також треба давати відповідь. Коли їх б’ють камінням за те, що вони стоять і виконують свій обов’язок, - на це питання також треба давати відповідь. Коли захоплюють державні приміщення і стягують туди зброю нарізну - на ці питання також треба давати відповідь», - зазначив Віктор Янукович.

За словами Президента, в першу чергу має бути припинено насилля, кровопролиття.

«Лідери опозиції не впливають сьогодні на ці процеси. Тому що радикали не зупиняються. Вони йдуть далі громити, палити, нищити. Скажіть, чого можна очікувати? Скільки часу можна чекати? Треба зупинити цей процес. Тому на це питання буде відповідь найближчим часом», - підкреслив Глава держави.