За ухвалення відповідного законопроекту №4685 «Про електронні довірені послуги» проголосували 260 народних депутата за необхідного мінімуму в 226 голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УПЦ нагадали віруючим, які побоюються біометричних документів, про справжні ознаки останніх часів людства

Заступник міністра юстиції з питань євроінтеграції Сергій Пєтухов повідомив, доповідаючи законопроект №4685, що його прийняття допоможе розвинути єдиний простір довіри між Україною і ЄС, що, у свою чергу, сприятиме активізації транскордонного співробітництва.

Відео дня

Таким чином, ухвалення даного законопроекту прискорить інтеграцію нашої держави у світовий електронний інформаційний простір.

Крім того, за його словами, даний законопроект сприятиме створенню умов для розвитку та функціонування галузі електронних довірених послуг в Україні, підвищенню довіри до електронних довірених послуг з боку громадян, захисту прав і законних інтересів користувачів цих послуг, а також захисту їх персональних даних.

Як повідомляв проект "УНІАН-Релігії", Українська Православна Церква на початку вересня провела круглий стіл на тему духовної безпеки в інформаційному суспільстві і опублікувала резолюцію з цього питання.