с

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман висловив переконання, що одностатеві шлюби в Україні ніколи не легалізують, оскільки потрібно утверджувати сімейні цінності.

Про це він заявив, закликаючи депутатів підтримати законопроект №3442, що доповнює антидискримінаційну статтю чинного трудового кодексу поняттями “сексуальна орієнтація” та “гендерна ідентичність”, повідомляє ІРС.

"Ми виступаємо з вами за сімейні цінності. І ні в якому разі, – я чую якісь фейки, які говорять про те, що в Україні можуть бути хоч якісь одностатеві шлюби, – не дай Бог, щоб це відбулось. І ми ніколи це не будемо підтримувати", – заявив Володимир Гройсман.

Відео дня

“Очевидно, що нам потрібно утверджувати сімейні цінності”, – наголосив Голова Верховної Ради.

Він пояснив, що, підтримуючи заборону дискримінації осіб, які належать до сексуальних меншин, парламент лише демонструє: "Ми згідні і здатні виконувати свої зобов’язання перед світом. І ми готові бути частиною цивілізованого європейського світу".

"І ще раз підтверджую: і сімейні цінності для нас є основними, і жодних одностатевих шлюбів в Україні і бути не може. Це моя позиція і більшості депутатських фракцій українського парламенту і парламентарів", – заявив Володимир Гройсман після завершення голосування.

л