Фото: rusdm.ru

Ізраїльська влада вирішила облаштувати зону відпочинку для жителів Тіверії, відрізавши частину території Руської Духовної Місії.

Ця територія є курортною зоною, де можна не тільки помолитися, але і зцілитися, - повідомляє "Правмир"посилаючись на прес-службу Руської духовної місії в Єрусалимі.

Незважаючи на таблички «приватна територія» багато проходять на монастирське подвір'я, купаються в басейнах і навіть звершують іудейські релігійні обряди.

Відео дня

Не так давно був знесений паркан, що відділяв монастирську територію від озера Кінерет. Тепер місцеві жителі безперешкодно потрапляють на територію подвір'я. У вихідні дні на російській ділянці причалює велика кількість катерів, гримить гучна музика, люди ведуть себе фривольно, що абсолютно неприйнятно для укладу життя черниць. У місцевих ЗМІ навіть з'явилося оголошення про те, що відкрився безкоштовний пляж на російській ділянці.

Трудники Руської Духовної Місії виклали Хрест на дні радонового басейну. Але вандали розібрали хрест і вкрали його складові.