Фото: Wikipedia

Відомо, що кількість християнських спортсменів, що беруть участь в Олімпіаді, значно побільшала, пропонуємо висловлювання цих семи молодих людей, які високо тримають свої національні прапори. Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на catholicby.

Девід Боудзіа, 27-річний американський нирець, що завоював золоту медаль на минулій Олімпіаді, католик: «Перед кожним змаганням слухаю одну і ту ж пісню і молитву. Я підходжу до змагань і релігійних практик однаково. Я знаходжу мир, коли я роблю ці речі, роблю їх для Бога і Його слави ».

Симон Байлз - американська гімнастка, триразова чемпіонка світу: «Моя мама дала мені в храмі чотки. Зазвичай я не молюся на них перед змаганнями, я молюся як завжди, але беру їх з собою про всяк випадок ».

Відео дня

Новак Джокович, сербський тенісист, перша ракетка світу за версією АТР, православний: «Я вірю в Бога і молюся, кожен день».

Кейці Ледецкі - плавчиха і дворазова олімпійська чемпіонка: «Католицька віра для мене дуже важлива, завжди була і буде такою. Це частина моєї особистості, і моя віра приносить мені спокій, допомагає об'єктивно дивитися на світ. Я промовляю молитву або дві перед будь-яким запливом. "Радуйся, Маріє" - дуже гарна молитва, і вона заспокоює мене ».

Хуан-Мартін дель Потро - аргентинський тенісист - про зустріч з Папою Франциском в 2013 році: «Це був для мене значимий момент, можливо, найважливіший в житті. Всі знають, що я католик, і це була фантастична можливість розмовляти з ним ».

Усейн Болт - спринтер з Ямайки, багаторазовий золотий медаліст на олімпіадах і чемпіонатах світу, католик: «Я вірю Біблії, ціную Христа ... З Богом все можливо».

Геббі Дуглас - американська гімнастка, чемпіонка 2012 року в індивідуальному заліку: «Бог дав мені цей прекрасний талант, тому я хочу брати участь і прославити  Його».