1

У день смерті Ісуса Христа, а саме 3 квітня 33 року, планети Сонячної системи розташувалися таким чином, що утворили фігуру розп'ятої людини з німбом навколо голови. До такого висновку прийшли дослідники Університету історії Вісконсіна,- повідомляє NEWSru.com.

Як зазначає історик Мігель Антоніо Фіол, кільця Сатурна у верхній частині схеми можна розглядати як вінець чи німб на голові Ісуса, Уран і Юпітер утворюють розтягнуті руки, а Земля і Венера - ноги. "Навіть на перший погляд це схоже на розп'яття, але потрібен час, щоб розкрити всі неймовірні паралелі", - говорить він. 

За словами дослідника, планетарне сходження почалося в середині березня і тривало до середини квітня 33 року. Таке положення планети займають один раз в 333 років, і з початку нової ери воно відбувалося шість разів. 

Відео дня

Фіол визнає, що не кожен спостерігач зможе побачити розп'яття в розташуванні планет.

Відзначимо, точна дата смерті Христа залишається невідомою, хоча ряд дослідників вказують на 3 квітня 33 року. До цієї точки зору, зокрема, схиляються геологи. Такий висновок дозволили зробити описані в Новому Завіті сейсмічні явища.

КІРІОС