Сьогодні у Львові відбудеться спільна молитва за вирішення ситуації в країні та покладання свічок за загиблим активістом Сергієм Нігояном.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, комісія у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ разом з партнерами організовує сьогодні спільну громадянську молитву за вирішення ситуації в країні та покладання свічок за загиблим активістом Сергієм Нігояном Києві.

Відео дня

Як зазначається у повідомленні, після літургії в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла о 19.10 розпочнеться спільна молитва за вирішення ситуації в країні. Одразу після цього, о 19.30 розпочнеться хода до Вірменської катедри та покладання свічок за загиблим у Києві активістом, який був вірменином. Від Вірменського собору хода піде до фігури Богородиці на проспекті Свободи, де проведуть загальноміський молебень.

Також, як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської облдержадміністрації, голова Львівської ОДА Олег Сало висловив співчуття родичам та близьким мітингувальників, які загинули під час сьогоднішніх протистоянь.

«Я, як громадянин України, співчуваю родичам, близьким тих людей, які загинули в Києві. У зв’язку з цими трагічними подіями прийнято рішення про відміну святкової Урочистої Академії з нагоди Дня Соборності та Свободи України, яка мала відбутися сьогодні у Львівській опері. Наголошую, я за єдність та спокій в Україні», – сказав Сало.