У Черкаській області у місті Городище 7 січня по гарячим слідам правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав маленького колядника.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у секторі зв’язків з громадськістю УМВС у Черкаській області, в одній із крамниць міста Городище чоловік вкрав гаманець у 9-річного хлопчика. При розрахунку за покупку дитина по необережності поклала гаманець з грошима на прилавок.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце пригоди, при опитуванні свідків, перегляду записів відеокамер спостереження встановила особу зловмисника - ним виявився 28-річний непрацюючим молодик. Під час розмови з працівниками міліції чоловік зізнався, що були потрібні кошти, щоб купити горілки.

Відео дня

За даним фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.