У Києві в період свят відбудеться понад тисяча тематичних новорічно-різдвяних заходів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, зокрема, всі охочі матимуть можливість відвідати новорічно-різдвяні селища. Під аркою Дружби народів вже активно функціонує проект «Арка подарунків». Вихідними там проходять концертні програми, у будь-який час можна покататися на ковзанах, придбати солодощі та новорічні сувеніри. У переддень Різдва, там відбудуться традиційні народні обрядові дійства.

Крім того, новорічно-різдвяні селища працюють на вул. Володимирській та Контрактовій площі. Асортимент святкової продукції різноманітний: мед, львівський шоколад, новорічні прикраси та інша різдвяна атрибутика, книжки з рецептами та українськими казками.

Відео дня

Завітати до новорічно-різдвяних селищ можна щодня з 11.00 до 22.00 до 20 січня, а детальну інформацію про заплановані події, які відбуватимуться, можна дізнатися на офіційному сайті: http://yarmarki.kiev.ua/.
10 та 11 січня у Легкоатлетичному манежі (вул. П. Тичини, 18) відбудуться Всеукраїнські змагання з легкої атлетики «Різдвяні старти».

Понад 1 тис. тематичних новорічно-різдвяних заходів відбудеться й в усіх районах столиці та муніципальних культурних закладах.

Так, різноманітні виставки, майстер-класи та святкові акції відбуватимуться у бібліотеках та музеях міста. Під час новорічно-різдвяних свят у київських театрах для дітей та підлітків зіграють понад 220 вистав. Діти-сироти, діти з інвалідністю та діти з малозабезпечених сімей матимуть можливість відвідати вистави муніципальних театрів безкоштовно.