У Києві 3 грудня на НСК «Олімпійський» відбудеться 24-й благодійний Різдвяний ярмарок, участь у якому візьмуть 40 посольств, які продаватимуть національну їжу, оригінальні речі, напої, сувеніри.

Як повідомляє Міжнародний жіночий клуб на своїй сторінці у Facebook, мета ярмарку -  зібрати кошти для сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами та інших людей, що потребують допомоги. 

"За традицією посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти, зокрема, продукти національної гастрономії та напої. Будуть також продаватися одяг та побутові прилади, декор, книги та багато інших речей, нових, або таких, що були у використанні, проте зберігають гарний стан", - повідомляють організатори.

Відео дня

Ярмарок супроводжуватиметься культурною програмою - національною музикою та танцями з усього світу, зокрема з Індії, Індонезії, Аргентини, Грузії, Пакистану, Болгарії. Для дітей проведуть майстер-класи та ігри.

Також відбудеться лотерея, де розігруватимуть авіаквитки, подарункові сертифікати до ресторанів та готелів, посольські кошики та інше.