к

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав закликав владу України не перекладати тягар нинішніх проблем на найбільш незахищені верстви населення, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

У недільній проповіді 29 листопада під час Архиєрейської Літургії в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Предстоятель УГКЦ зокрема  звернувся «до всіх наших законодавців, які цими днями вирішуватимуть питання про бюджет на наступний рік, про реформу Податкового кодексу».

«Не забирайте в людей останнього! – закликав він. – Не перекладайте тяжкі тягарі нашого сучасного життя на плечі найслабших, на плечі тих, хто сьогодні не має за що жити».

Відео дня

Церква, як мати й наставниця, наголосив Глава УГКЦ, кличе сьогодні захистити найбільш незахищених і убогих.

«Слухаймо голосу Божої мудрості, який учить правильно управляти тією землею, яку дано нам сьогодні як обітовану для нашого посідання, – сказав він. – А до всіх, хто з тривогою думає, як переживемо цю зиму, як виживемо в час економічної скрути й розрухи в нашій державі, звертаюся зі словом утіхи й надії: Бог продовжує дбати про нас, навіть коли безумці не знають, як правильно управляти Божою землею. Всемудрий Господь, як джерело нашого життя, – разом із нами».