а

29 травня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент, керуючий Східним київським вікаріатством звершив подячний молебень у храмі преподобного Миколи Святоші, що розташований на території військової частини в Деснянському районі Києва, повідомляє сайт church.ua.

Відео дня

Під час молебню були піднесені подячні молитви Господу Богу за порятунок життів трьох військових ЗСУ, що несуть службу при місцевій військовій частині.

При виконанні воїнами свого обов’язку на території зони АТО, їхній транспорт був зруйнували вщент від вибуху керованної ракети. Самі чоловіки вийшли практично цілими і неушкодженими, отримавши лише легку контузію. Вони впевнені, що в такій ситуації вижити практично не було шансів. Тож окрім як дивом назвати це не можуть.

Після завершення спільної молитви владика Климент звернувся до присутніх зі словами настанови та за дорученням Блаженнішого Митрополита Онуфрія нагородив трьох військових орденами великомученика Георгія Побідоносця.