Фото УНІАН

Фестиваль "Різдво в гаю" у Львові: автентична музика, колядки і яскраві вертепи (фоторепортаж)

18:59, 09.01.2015
2 хв.

У Львові на Різдвяні свята, з 7 до 11 січня, в Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" відбувається свято "Різдво в гаю".

Гості свята мають можливість відчути атмосферу Різдва в українському селі.

Відео дня

На головній сцені виступають вертепи, а також коляду співають гурти "Джалапіта", "Курбаси", вертеп театру тіней "Див" та гурт "Йорий Клоц".

Гості свята мають можливість колядувати спільно з гуртом автентичної музики "Коралі", гуртом "Курбаси".

В рамках "Різдва в гаю" презентовано різдвяні інсталяції "Ангельська коляда" митців галереї сучасного сакрального мистецтва "IconArt", працює ярмарок різдвяних страв, відбуваються майстер-класи із розмальовування пряників.

Впродовж свята «Різдво в гаю» гості зможуть долучитись до різноманітних майстер-класів: створення ляльки-мотанки, плетіння дідуха і Різдвяних павуків з соломи та виготовлення свічок ручної роботи разом із Львівською свічковою мануфактурою.

Організаторами свята виступили компанія "ДікАрт" та музей народної архітектури та побуту "Шевченківський гай".

"Різдво в гаю" – це можливість зануритись у вир українських колядок, автентики та прекрасних наших традицій", - говорять організатори.

Половину коштів від вартості квитків буде віддано на реставрацію пам’яток Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

"УНІАН-Релігії"

Фото УНІАН

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся