Евангелист Франклин Грэм. Фото: mirvam.org

Відомий євангеліст Франклін Грем привітав і похвалив американську плавчиню і християнку Майю ДіРадо із завоюванням золотої медалі в 200-метровому плаванні на спині. Він сказав, що вона "набагато більше перемогла у своєму ставленні до перемоги, ніж у плаванні", повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

“Ставлення дівчини до перемоги набагато важливіше, ніж сама її перемога. Нещодавно вона сказала журналістам: “Не думаю, що Богу є велике діло до мого плавання. Медаль у загальну скарбничку команди не є моєю головною метою. Впевнена, що Бога більше турбує моя душа і то, наскільки я несу в цей світ Його любов і милість", - написав Грем на своїй Фейсбук-сторінці.

“Мене виховували глибоко віруючі батьки - Мэрит і Рубен, - розповідала ДіРадо. - Я з дитинства відвідувала церкву, але в підлітковому віці у мене виникли сумніви щодо моїх християнських переконань. І батьки допомогли мені пройти через це. Завдяки деяким дослідженням, читанню багатьох книг та бесід з духовними наставниками, я прийшла до особистого пізнання Христа, до слідування за Ним – це вже була моя особиста, усвідомлена віра".

Відео дня

В американській команді є чимало інших, для кого Бог важливіше спорту. "The Christian Post" нарахував 10 таких олімпійських спортсменів. Це Девід Будайя (стрибун у воду), легкоатлетка Симона Байлз, бігунка Еллісон Фелікс, баскетболіст Кевін Дюрант, гольфіст Бубба Уотсон, футболістка Тобін Хіт, плавець Майкл Фелпс, гімнастка Габріель Дуглас, легкоатлет Трэйвон Бромелл і плавчиха Міссі Франклін.