Настоятель київського Іонинського монастиря єпископ Обухівський Іона (Черепанов) бере участь у Міжнародному фестивалі "Брати", який проходить сьогодні на Бородинському полі. Як повідомляє РИА Новости, фестиваль об'єднує православну молодь Росії, України, Білорусії, Сербії, Молдови та інших країн.

Девізом фестивалю обрано слова преподобного Сергія Радонезького "Зберігайте мир між собою, як діти одного Батька". У програму включені виступи відомих православних богословів та істориків, спілкування зі священнослужителями в неформальній обстановці, вистави театральних, танцювальних, пісенних та музичних колективів і виконавців.

Відповідати на запитання молодих людей запрошені єпископ Обухівський Іона (Черепанов), о. Димитрій Смирнов, диякон Олександр Занемонец з Єрусалиму, професор МДА А. В. Осипов і Петро Мамонов.

Відео дня

Крім того, бажаючі можуть відправитися в паломництво в Оптину пустинь, Сергієв Посад, Новий Єрусалим і Звенигород, а також взяти участь у рольовій грі на Бородинському полі і чемпіонаті з футболу.

Православний міжнародний молодіжний фестиваль на Бородинському полі триватиме до 27 липня. Він стане вже п'ятнадцятим подібним заходом. Раніше фестивалі проходили в Києві, Ярославлі, Волгограді, Мінську, Гродно, Санкт-Петербурзі, Бєлгороді, в Карпатських горах і в Криму.

РИА Новости