17 червня в приміщенні Церковно-археологічного кабінету Київської духовної академії на території Києво-Печерської лаври відбулася презентація нового православного журналу "Направо". Нове православне видання пропонує побачити життя нестандартно і оптимістично.

У презентації журналу взяли участь керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Георгій Коваленко та Наталя Горошкова - видавець журналу.

Відео дня

Журнал "Направо" представляє абсолютно нову концепцію православного видання. Це - православний журнал, що захоплююче говорить з широкою світської аудиторією про життя в його різних аспектах і проявах. При цьому, видання чітко доносить до читача принципи свого духовного позиціонування - віри у Святу Трійцю, Господа нашого Ісуса Христа і приналежності до Православної Церкви. Особливістю журналу є те, що його спікерами виступають духовенство та церковні діячі, які з християнською позиції будуть вести діалог з читачем.

На сторінках видання зможуть розкриватися таланти православного духовенства, здатного цікаво доносити до читача свої погляди на питання світобудови, різноманітні проблеми суспільства та інші актуальні теми. Новий православний журнал "Направо" намагатиметься внести свій внесок у розкриття глибинного життя Церкви.

mitropolia.kiev.ua