НОВООБРАНОМУ КИЇВСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

КЛИЧКУ В.В.

Шановний Віталію Володимировичу!

Відео дня

Прийміть мої щирі вітання з обранням Вас на посаду Київського міського голови.

Довіра, висловлена Вам киянами, покладає на Вас величезну відповідальність за долю столиці нашої держави. Усі з надією чекають від Вас виважених кроків і мудрих рішень у справі наведення ладу в місті та спрямуванні його до повноцінного життя. Знаючи Вашу щиру любов до золотоверхого Києва, сподіваюся, що з Божою допомогою Ви докладете усіх зусиль для збереження його неповторного духовного і культурного обличчя.

Разом з тим, висловлюю щиру надію на збереження та розвиток традиційно плідного співробітництва між міським керівництвом Києва та Українською Православною Церквою в оновленні духовної атмосфери української столиці, моральному вихованні киян і соціальному служінні знедоленим.

У цей доленосний час сердечно бажаю Вам кріпості душевних і тілесних сил, державної мудрості, терпіння і благословення Божого у подальшому служінні на посаді Київського міського голови. Нехай молитовне заступництво Небесного покровителя Києва – святого архангела Михаїла та Всіх святих Київської землі супроводжує Вас на всіх кроках вашого життя.

З повагою

+ ОНУФРІЙ

МИТРОПОЛИТ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ І БУКОВИНСЬКИЙ,

МІСЦЕБЛЮСТИТЕЛЬ КИЇВСЬКОЇ МИТРОПОЛИЧОЇ КАФЕДРИ