9 квітня, у рамках засідання Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ, відбулася зустріч православних журналістів з Блаженнішим Митрополитом Володимиром.

Спочатку в Києво-Печерській Лаврі учасники Координаційної ради поспілкувалися з Місцеблюстителем Київської Митрополичої кафедри митрополитом Чернівецьким і Буковинським Онуфрієм.

Потім відбулася зустріч з митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром. Владика розповів про стан здоров’я Блаженнішого Митрополита Володимира та запросив усіх особисто відвідати Предстоятеля.

Відео дня

Після цього у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі в Феофанії учасників Координаційної ради приймав Блаженніший Митрополит Володимир.

Голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Георгій Коваленко розповів Його Блаженству про результати сьогоднішньої роботи Координаційної ради. Зокрема отець Георгій повідомив про проведення весняного, ІХ Фестиваля ЗМІ православних, який, за попередньою інформацією, відбудеться з 19 по 22 травня 2014 року в Вінниці.

Блаженніший Владика благословив кожного учасника Координаційної ради та побажав успіхів і Божої допомоги у трудах.

Православіє в Україні