25 березня з благословення Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна благочинний Чаплинського округу протоієрей Іоанн Канинець і настоятель Хрестовоздвиженського храму с. Крестовка ієрей Валерій Сацик з іконою Божої Матері «Мати Молебниця» відвідали блокпост Збройних Сил України «Чаплинка» на кордоні з Кримом.

Був відслужений молебень з читанням акафісту Божої Матері. Знову і знову священики і військовослужбовці звертаються до Христа і Пресвятої Владичиці Богородиці про запобігання братовбивства і напоумлення тих, від кого залежить мир на нашій землі. Отець Іоанн благословив іконою Божої Матері «Мати Молебниця» і подарував кожному ікону та акафіст Пресвятій Богородиці.

Відео дня

В цей же день, з благословення Архієпископа Іоанна, благочинний Каланчаського округу протоієрей Михайло Куліна і настоятель Володимирського храму с. Червоний Чабан протоієрей Ярослав Денькович відвідали блокпост, який знаходиться на кордоні з Кримом у с. Ставки, і освятили приміщення і бойову техніку. Священнослужителями Каланчацького благочиння надається матеріальна і моральна допомога українським військовослужбовцям, які проходять службу на блокпостах в Каланчацькому районі.

kherson.church.ua