20 березня на виконання благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія інспекційна комісія Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ у складі голови Учбового комітету єпископа Ірпінського Климента, архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія, єпископа Новомосковського Євлогія, священика Олександра Бахова, Кущ Г.І. провела перевірку діяльності Луганського Богословського університету імені Архістратига Михаїла.

Члени інспекційної комісії ознайомилися з навчально-методичною, статутною та кадровою документацією семінарії, а також провели зріз успішності засвоєння навчальної програми підготовки бакалаврів православного богослов’я серед студентів 3-4 курсів.

Під час зустрічі з викладацьким складом на чолі з ректором ЛБУ протоієреєм Володимиром Конончуком єпископ Климент розповів про основні завдання, які стоять перед духовною освітою на сучасному етапі та відповів на питання, які стосувалися організації навчально-виховного процесу.

Відео дня

church.ua