8 лютого 2014 року, з благословення Митрополита Санкт-Петербурзького і Ладозького Володимира, вперше в Санкт-Петербурзі відбудеться хресний хід з чудотворною іконою «Невипивана чаша», що прибуває на православну виставку «Скоро масляна».

О 9.30 Чудотворна ікона «Невипивана Чаша» прибуде до храму «Всіх святих у землі російської просіяших». О 10.00 ікона буде урочисто перенесена хресним ходом по алеї Переможців Парку Перемоги, де відбудеться загальний соборний молебень «Про тверезе відродженні Росії» та урочисте відкриття православної виставки.

Відео дня

Цей хресний хід - найважливіша подія для Санкт-Петербурга. Він є відродженням традиції проведення тверезницьких масових хресних ходів по вулицях Санкт-Петербурга, які збирали в дореволюційній Росії тисячі учасників. Хресний хід повинен стати яскравим свідченням наявності в Санкт-Петербурзі тверезницького руху і нагадати віруючим Санкт-Петербурга про необхідність ведення тверезого способу життя напередодні Великого посту.

У знаменних заходах візьмуть участь духовенство, тверезницькі громади Росії, представники державних організацій, працівники соціальних установ, молодь, а також всі, хто готовий своєю молитвою підтримати добре починання.

Вaznica.info