2 лютого лучани відзначатимуть знаменну дату – 70-ту річницю визволення міста Луцька від німецько-фашистських загарбників. З цієї нагоди у луцькому Територіальному центрі соціального обслуговування відбувся святковий вечір для ветеранів Великої Вітчизняної війни, повідомляє сайт volyn.church.ua.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта участь у заході взяв клірик Свято-Покровського кафедрального  храму священик Роман Лафета, який духовно опікується відвідувачами Територіального центру надання соціальних послуг.

Відео дня

«Дорогі ветерани, я хочу переказати вам вітання і благословення від  Високопреосвященнішого  митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, який дав мені таку місію  - привітати вас. Привітати вас, як тих людей, які боролись за те, щоб ми – ваші нащадки, ваші онуки сьогодні бачили  мирне небо над нашою головою. Владика зичить вам здоров’я, добра і сімейного затишку. І саме головне, щоб ці страшні події, які відбувались 70 років тому ніколи не повторювались. Отож прийміть слова найщирішої вдячності і вітання від нашого владики», – сказав, звертаючись до присутніх, священик.

Отець Роман передав присутнім ветеранам благословення владики Ніфонта – іконочки Божої Матері і подарунки від Волинської єпархії Української православної церкви.