Блаженніший Митрополит Володимир відзначив нагородами УПЦ велику групу співробітників інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії та благодійників.

Ногороди вручив секретар Предстоятеля митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр. Він передав подяку від Предстоятеля керуючому Волинською єпархією митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту за підтримку ним медіа-проектів, які сприяють просвітницькій діяльності Церкви, допомагають доносити до людей слово Боже.

Відео дня

За заслуги перед Українською православною церквою протоієрея Валентина Марчука нагороджено орденом Нестора Літописця. Пам’ятну відзнаку УПЦ – «1025-річчя Хрещення Київської Русі» отримали Оксана Лукашук, Юрій Кльоц, Марія Дубук, Олена Марчук, Наталія Малімон, Микола Шабала, Анжела Шабала. А також благодійники: Василь Токарський, Микола Барабаш, Сергій Кривицький.

«Церковні нагороди – це видимі знаки, що Господь бачить: ви робите добре справу для Церкви, для її вірних», – сказав голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Георгій Коваленко.

У січні цього року виповнилося 10 років з дня виходу першого випуску тележурналу «Дзвони Волині». Нині цей телепроект – далеко не єдиний у структурі медіа-видань єпархії.

Інформаційно-просвітницький відділ єпархії готує нові радіопередачі, адже істинне слово про Христа, про те, як жити з Богом і для Бога люди завжди хочуть чути.

Медіа-проекти Волинської єпархії постійно стають переможцями творчих конкурсів, їх відзначають у числі кращих під час фестивалівЗМІ православних.

Оrthodoxy.org.ua