Згідно з інформацією поширеною прес-службою оргкомітету принесення Дарів волхвів, за п'ять днів у білоруській столиці до християнської святині встигли прикластися більше 460 тис. чоловік, повідомляє Рravoslavie.ru з посиланням на сайт Вelta.

"Починаючи з вечора 17 січня в храмі Іова Багатостраждального в мінському Будинку милосердя не зменшується потік прочан. Святині вже вклонились більше 460 тис. чоловік, це навіть більше, ніж у Москві", - зазначила глава прес-служби оргкомітету принесення Дарів волхвів Марія Коровіна.

Відео дня

Дари волхвів протягом історії довели свою автентичність різними чудесами, заявив журналістам представник монастиря Святого Павла монах Никодим.

"Ми не відчуваємо ніякої потреби займатися науковими дослідженнями справжності цієї святині, тому що вона не одного разу сама доводила свою справжність і автентичність тими чудесами, які Господь посилав віруючим людям, хто молився біля неї", - сказав монах.

Говорячи про чудеса, він звернув увагу і на те, що вони можуть бути не тільки видимими. "Чудеса можуть відбуватися в душі людини", - пояснив представник монастиря.