Митрополит Дніпропетровський і Павлоградський УПЦ Іриней закликає підтримати онкохворих дітей. З його благословення 18 березня в дніпропетровському академічному театрі російської драми ім. Максима Горького пройде щорічний благодійний вечір «Жити завтра!», присвячений Всесвітньому дню онкохворої дитини, повідомляє RISU.

Усі зібрані під час концерту кошти його організатори - Всеукраїнська Асоціація організацій, груп та осіб, що працюють з дітьми, які страждають на онкозахворювання («Донор») і СМБТ (Співдружність Мистецтв Благодійне Товариство) передадуть на потреби дітей, які лікуються в онкогематологічних відділах міста.

Допомогти Церкві та благодійним організаціям зібрати гроші зголосилися також «зірки» російського кіно - актори телесеріалу «Братани» Сергій СЕЛІН, Олексій КРАВЧЕНКО, Надія БОРИСОВА, Антон ХАБАРОВ і Данило ВОРОБЙОВ. У концерті також візьмуть участь тріо «S-KLASS», концепт хор «HORizma», театр КВН ДГУ - кабаре «Веселий песець», дует «Монте Карло» та ін.

Відео дня

Усі артисти, наголошує Православіє в Україні, технічні служби театру, та люди, що допомагають в організації, відмовилися від своїх гонорарів і готові їх передати у фонд допомоги хворим дітям.