Єрусалимська поліція призначила судову медичну експертизу для з`ясування обставин і причини раптової смерті 35-річного вірменського священнослужителя Армена ХАЧАТРЯНА. Священик помер у вечері 9 червня, у храмі Святого Воскресіння (Гробу Господнього), за попередньою версією, від інфаркту міокарду. Про це йдеться в повідомленні Вірменського патріархату Єрусалиму, передає «Благовест-инфо».

Зокрема, у Патріархаті повідомляють, що Армену ХАЧАТРЯНУ стало зле під час вечірнього богослужіння в храмі Святого Воскресіння, де розташована церква "Друга голгофа". Священнослужителі, що помітили його, спробували надати першу допомогу і викликали "швидку". Лікарі боролися за життя священика понад півгодини, але врятувати його не вдалось.

У Патріархаті зазначають, що після завершення розслідування тіло покійного буде перевезено до Вірменії, де його поховають.

Відео дня

У храмі Святого Воскресіння Армен ХАЧАТРЯН служив з 2000 року.

"Він народився в 1974 році в селі Хачахбюр Варденіського району Гегаркуникськой області Вірменії, закінчив інженерний факультет Єреванського Політехнічного університету, служив в званні офіцера в рядах вірменській армії. Несучи ж службу на Святій Землі разом із іншими вірменськими конгрегатамі, він пильно стежив за дотриманням національних прав вірменського народу", - наголошується в повідомленні.