Блаженніший Митрополит Онуфрій під час своєї проповіді в день Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, закликав християн в своїй боротьбі проти зла звертатися за допомогою до Пресвятої Діви Марії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство підкреслив, що Пресвята Богородиця є нашою захисницею, у якої є зброя проти будь-якої неправди.

«Тільки людині потрібно звертатися за допомогою до Неї, — відзначив Блаженніший владика. — В свято Покрови Божої Матері, ми молимося, щоб Пресвята Діва Марія покрила всіх нас, нашу Україну і весь світ від зла».

Відео дня

Як зазначив Предстоятель, «Богородиця завжди допомагає людям у їхній боротьбі проти гріха, проти зла, в протистоянні проти неправди», і «до тих пір, поки людина противиться злу, поки вона любить істину і шукає її, до тих пір світ буде існувати».

«Нехай молитвами Пресвятої Діви Марії, Господь пошле мир на нашу землю. Нехай Господь умиротворить серце кожної людини, тому що з серця людини виходять його думки — добрі чи злі. Якщо, за молитвами Богородиці, будуть умиротворені наші серця, тоді настане мир і в наших родинах, і в нашій державі, і в усьому світі. Нехай молитвами Пресвятої Діви Марії Господь благословить і береже усіх нас», — побажав Митрополит Онуфрій.