Священики Української Православної Церкви звершили святкові молебні у різних університетах країни в день Небесної Покровительки студентів – повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

25 січня, з благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія, перший проректор Харківської духовної семінарії протоієрей Валентин Ковальчук звершив молебний спів у студентської каплиці на честь святої мучениці Татіани при Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія». 

Того ж дня, за доброю традицією, у холі головного корпусу Бердянського університету менеджменту і бізнесу відбувся молебень перед іконою святої мучениці Татіани.

Відео дня

На запрошення адміністрації Енергодарського інституту державного та муніципального управління ім. Р.Г.Хеноха «Класичного приватного університету» клірик Запорізької єпархії протоієрей Григорій Гнатюк звершив молебень святій мучениці Татіані у стінах вишу. 

25 січня у Дитячій міській бібліотеці Джанкою учні недільної школи Покровського кафедрального собору провеливідкритий урок для школярів загальноосвітньої школи №5 міста. Діти розповіли своїм одноліткам про життя та подвиги святої, а також нагадали, що вона є Небесною Покровителькою студентів. Після уроку голова Єпархіально відділу по роботі з молоддю ієрей В’ячеслав Герасимов привітав усіх присутніх зі святом і звернувся до дітей з настановою.