В ніч з 18 на 19 січня в Слов'янську та Слов'янському районі відбулися богослужіння на честь свята Хрещення Господнього.

У 27 храмах, соборах і Лаврі відбулися богослужіння, а на 3 водоймах – водохресні купання. У святкових заходах взяли участь понад 3 тис. осіб.

Пройшло святкування Хрещення Господнього і на Віллі Марії, куди підходили і під'їжджали жителі міста, щоб пірнути в невеликий ставок, розташований на території.

Відео дня

Після холодної купелі бажаючих чекав смачний, приготовлений на вогнищі, гарячий куліш та чай, яким пригощали дорослих і дітей привітні господарі Вілли Марії.

На забезпечення охорони публічного порядку та безпеки в місцях проведення заходів з масовою участю громадян були задіяні понад 70 співробітників Слов'янського відділення поліції.

З метою забезпечення антитерористичної захищеності, прилеглі до монастиря і храмів території, були обстежені правоохоронцями.

Особливу увагу було приділено виключенню фактів розпивання спиртних напоїв, дотриманню правил дорожнього руху на під'їздах до водойм та припинення будь-яких можливих правопорушень. Порушень публічного порядку не зафіксовано.

За матеріалами: Славгород, Діловий Слов'янськ