К

Центр інформації Української Православної Церкви проводить акредитацію журналістів центральних ЗМІ на брифінги та святкові богослужіння у Києво-Печерській лаврі.

6 січня о 17.00 в Успенському соборі Києво-Печерської лаври відбудеться брифінг зі спікером УПЦ, який розповість про традиції святкування Різдва і про заходи, які відбудуться під час святок - період від Різдва до Хрещення.

Після брифінгу представники акредитованих ЗМІ зможуть пройти у храм преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерської лаври на святкове Всенічне бдіння.

Відео дня

Урочисте богослужіння очолить Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій.

7 січня о 08.20 в Успенському соборі Києво-Печерської лаври відбудеться брифінг зі спікером УПЦ для представників акредитованих ЗМІ. Святкова Божественна літургія розпочнеться о 09.00 у храмі преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерської лаври. Представники акредитованих ЗМІ зможуть пройти на богослужіння для зйомки.

Акредитацію на брифінги та на зйомку богослужінь проводить Центр інформації УПЦ за тел. (050) 312 37 26 або за електронною поштою church.information.center@gmail.com

Акредитація для представників ЗМІ є обов’язковою.

Заявка повинна містити наступну інформацію: ПІБ представника ЗМІ (без скорочень), його посаду, контактний телефон, електронну адресу, дату події, на яку відбувається акредитація.