п

У православних Центральної Азії з'явився свій інтернет-телеканал "Восток Свыше". Про його офіційний запуск оголосив у вівторок прес-секретар Ташкентської і Узбекистанської єпархії ієродиякон Михайло (Столяров), повідомляє РИА "Новости".

"Єпархії округи у своєму прагненні бути ближче до людей, особливо до молоді, крім сайтів відкрили свої сторінки в соціальних мережах, на яких розміщуються найцікавіші анонси та новини. Інтернет-телеканал "Восток Свыше" стане черговим благим починанням у несінні слова Божого", - зазначив ієродиякон Михайло.

Контент телеканалу розміщений на соціальному медіа-ресурсі YouTube. Нині вже створені окремі плей-листи програм середньоазіатських єпархій у відповідності з інтересами аудиторії, йде активне наповнення каналу цікавими і пізнавальними відеоматеріалами.

Відео дня

Цільова аудиторія телеканалу - молоді люди у віці від 16 до 35 років, що проживають в Узбекистані, Туркменії, Таджикистані та Киргизії. У прес-службі єпархії впевнені, що матеріали будуть цікаві і більш дорослій аудиторії.