1

У Запоріжжі 8 грудня відбулося урочисте нагородження волонтерів, які здійснюють підтримку правоохоронців, виконуючих службовий обов’язок у зоні збройного конфлікту на сході України. 

За повідомленням Інформаційного відділу УПЦ та прес-служби Запорізької єпархії, разом із волонтерами медаллю «За гідність та патріотизм» був нагороджений керівник єпархіального відділу по взаємодії з ЗСУ та правоохоронними структурами, настоятель храму на честь святителя Луки Кримського при ГУ МВС України у Запорізькій області протоієрей Олександр Шиманович.

Священик подякував організаторам заходу за відзнаку та, вітаючи усіх волонтерів із нагородами, сказав: «Ви даруєте впевненість бійцям, ви показуєте усім іншим – ми українці, ми Божі люди. Тому що ви усі слідуєте заповіді «Возлюби ближнього свого як самого себе».

Відео дня

Як повідомлялось, нещодавно командування Національного військового медичного госпіталю Києва нагородило відзнакою «За служіння Богові й Україні» настоятеля столичного храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці протоієрея Олега Скнаря.