а

17 листопада Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій надіслав вітання Віталію Кличку з повторним обранням на посаду Київського міського голови, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

«Переважною більшістю голосів кияни вдруге покликали Вас очолити міську громаду столиці. Здобувши впевнену перемогу у виборах, Ви отримали величезну довіру народу і разом з тим – величезну відповідальність», – зазначається в привітанні Предстоятеля УПЦ.

Його Блаженство висловив надію, що добра воля і любов до Києва новообраного мера «допоможуть, з ласки Божої, спрямувати стольне місто до якісно нових перетворень у громадському, економічному, соціальному і культурному житті».

Відео дня

Блаженніший Митрополит Онуфрій також сподівається на подальшу плідну співпрацю міського голови з Українською Православною Церквою.

«Сповнений віри, що спільними зусиллями в збереженні незмінних цінностей та культурної спадщини наших великих попередників Київ дійсно буде гідним звання Другого Єрусалиму і в ХХІ столітті», – йдеться у вітальному слові Предстоятеля УПЦ новообраному Київському міському голові.