1

У Києві до 20 листопада перебуватиме мироточива ікона Божої Матері Іверська, з якою пов'язані багато випадків чудесних зцілень.

Про це повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви з посиланням на протоієрея Костянтина Кватирко, настоятеля київського храму Успіння Пресвятої Богородиці.

«Іверська ікона Божої Матері прославилася безліччю чудес. Наприклад, останній випадок... Одна літня жінка страждала від гострого болю у руці. Помолившись перед іконою, вона позбулася недуги. Інший випадок: у сина однієї жінки довго не гоїлися рани після ДТП, вона спробувала помазати їх миром від Іверської ікони, і рани почали гоїтися. Є ще такий приклад: будівельника, який працює на будівництві нашого храму, переслідувала біль у вухах, але після того, як він заклав у них ватки з миром від цієї ікони, все пройшло. Як говориться у Святому Письмі, до порожнього колодязя за водою не йдуть», – підкреслив протоієрей Костянтин.

Відео дня

Щодня о 13.00 і 17.00 у храмі Успіння Пресвятої Богородиці, який знаходиться по вулиці Урлівська, 20-а (від станції метро «Лівобережна» маршрутом 177 або від станції метро «Позняки» маршрутом 577), перед іконою відбуваються молебні. Після молебню можна отримати трохи мира. Храм відкритий з 08.00 до 20.00.