м

18 жовтня в ході недільної проповіді Католикос-Патріарх всієї Грузії, Святіший і Блаженніший Ілія II закликав паству до молитви і праці, а тих, хто виїхав на заробітки за кордон повернутися і працювати на благо своєї країни. Про це повідомляє Грузія Online.

«Святий Антон Великий, великий засновник чернецтва, який вів діяльність в Єгипті, запитує в Господа, що робити, і він йому відповів: молися і трудися. Ось це правильний шлях, яким ми повинні йти. Молитися і трудитися! Зверніть увагу, що на першому місці молитва. Тобто, коли молитва попереду, праця благословлена», - заявив патріарх.

«Сьогодні в Грузії в життя увійшов хибний звичай - матері залишають свої сім'ї, їдуть за кордон, а чоловіки та діти залишаються вдома без турботи. Деякі думають, що немає роботи, ніде служити, проте - це не вірно... Господь дав нам таку благодатну Землю, що якщо людина буде трудитися на ній, то вона буде щасливою. Тому хочу звернутися до всіх тих, хто виїхав, хто за кордоном, поверніться додому. Вдома краще», - сказав Ілія II.

Відео дня

«Якщо одне справа не виправдала себе, займіться іншою, третьою, десятою. Сподіваюся, наші люди повернуться на батьківщину, і Пресвята Матір Божа допоможе їм, щоб у них був достаток і благодать», - зазначив патріарх.