в

19 серпня, на свято Преображення Господнього, Запорізький військовий госпіталь відвідав архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука. Владика привітати поранених бійців зі святом.

«Є дуже цікава приказка: “Вдома і стіни лікують”, – сказав архієпископ Лука. – Коли людина відчуває теплоту домашнього вогнища і турботу, швидше й рани заживають. Мені б хотілося привітати всіх наших запорожців з великим святом Преображення Господнього».

Архієпископ Запорізький і Мелітопольський спільно з духовенством пройшли по всіх палатах і роздали пораненим солодкі гостинці.

Відео дня

Начальник Запорізького військового госпіталю підполковник медичної служби Ольга Чоп зазначила: «Приїзд владики Луки підняв військовослужбовцям настрій. Є хлопці, яким це дійсно необхідно. Кажуть, що на війні атеїстів немає – там всі вірять у Бога. Вважаю, що це гостро необхідно – бійці відчувають, що вони потрібні, що про них піклуються. І не тільки в цей день». Начальник госпіталю також подякувала за підтримку волонтерам та усім небайдужим людям, які підтримують військових.

hram.zp.ua