З нагоди 1000-ліття з дня успіння святого рівноапостольного князя Володимира та до Дня Хрещення Русі відбудуватимуться прямі трансляції основних святкових заходів.

27 липня о 14:00 на телеканалі «Інтер» пряма трансляція Молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам’ятника князю Володимиру.

На цей раз молебень буде особливо урочистим. До Києва привезуть сім найбільш шанованих в Україні святинь – чудотворних ікон Божої Матері, – які вперше будуть одночасно перебувати в столиці. Так само на місці молебню знаходитимуться частки мощей святого князя Володимира.

Відео дня

Урочистий молебень на Володимирській гірці очолить Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій у співслужінні представників Помісних Церков світу. Очікується, що на молебень прибудуть тисячі віруючих – киян і прочан з усієї України.

Після молебню хресним ходом з Володимирської гірки чудотворні ікони доставлять в Києво-Печерську лавру.

28 липня о 09:00 дивіться на телеканалі «Інтер» трансляцію Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.

28 липня від 9.30 до 10.00 слухайте пряму трансляцію богослужіння з Києво-Печерської лаври на Українському радіо Національної радіокомпанії України.

Крім того, у понеділок, 27 липня, у нічному ефірі, о 04:10, телеканал «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «Хрещення».

Офіційний сайт УПЦ