15 червня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженіший Митрополит Онуфрій висловив слова співчуття Святішому і Блаженнішому Католікосу-Патріарху всієї Грузії Іллі ІІ, в зв’язку з трагічними подіями внаслідок повені в Тбілісі.

Як повідомляє офіційний сайт УПЦ, у своєму Посланні Його Блаженство зазначив, що грузинський народ завжди підтримував своїх українських братів у часи випробувань. Україна сама зазнає сьогодні великих страждань, тому клір та миряни УПЦ співчувають усім тим, кого торкнулася біда, підкреслив Блаженніший Владика.

Відео дня

Предстоятель наголосив, що щиро молиться за всіх, хто в ці скорботні дні страждає на грузинській землі. 

«З вірою у безмежне милосердя Боже, просимо Небесного Отця вселити у Вічні обителі всіх загиблих тбілісців і втерти сльози сиротам і вдовам, а також кожному страждаючому від спустошення, яке принесла природна стихія», – висловив слова підтримки Блаженніший Митрополит Онуфрій у своєму Посланні.

Нагадаємо, що повінь у Тбілісі сталася у ніч з 13 на 14 червня, після зливи небувалої сили. За останніми даними, загинуло 15 людей, більше 20 вважаються зниклими безвісті.