н

23 березня в Кишиневі Православна Церква Молдови проведе марш на підтримку традиційних сімейних цінностей.

Хода розпочнеться у Феодоро-Тіроновского монастиря. У ньому візьмуть участь не тільки прості віруючі, але й архієреї. Кульмінацією стане покладання квітів біля пам'ятника святого благовірного воєводи Стефана Великого, після чого буде відслужено молебень, повідомляє РИА Новости.

Напередодні акції митрополит Кишинівський і всієї Молдови Володимир звернувся "до всієї повноти Православної Церкви Молдови".

Відео дня

"Сьогодні, як ніколи, нам необхідно продемонструвати, що ми всі об'єднані навколо однієї головної ідеї, мета якої довести, що нам не байдуже наше сьогодення і майбутнє, і що минуле не забуто. Ми твердо віримо і знаємо, що саме сім'я в традиційному її розумінні відображає повною мірою вчення православної віри, вносячи, таким чином, фундаментальний внесок у становлення будь-якого суспільства, яке грунтується на справжніх моральних цінностях, які сприяють нормальному розвитку не тільки якоїсь однієї нації, а й продовженню всього людського роду", - йдеться у зверненні.

Митрополит Володимир також зазначив, що майбутня акція покликана продемонструвати, що "ми можемо і бажаємо захистити святі для всіх нас цінності".