е

2 травня з благословення Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського у всіх храмах м. Одеси були звершені заупокійні богослужіння за жертвами торішньої трагедії, повідомляє сайт Православна Одеса.

Відео дня

У суботу Високопреосвященніший Агафангел у співслужінні єпископа Южненського Діодора, вікарія Одеської єпархії, ректора Одеської духовної семінарії архімандрита Серафима, братії обителі, звершив панахиду в соборному храмі на честь ікони Божої Матері "Живоносне джерело" Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря. За богослужінням також молилися представники міської влади.

З благословення митрополита Агафангела делегація Одеської єпархії УПЦ у складі Преосвященного Діодора, єпископа Южненського, вікарія Одеської єпархії, протоієрея Павла Полещука, благочинного Одеської єпархії, протоієрея Олександра Маличенко, помічника настоятеля Спасо-Преображенського Одеського кафедрального собору відвідали місце перших жертв на вулиці Преображенській, а також Куликове поле, де поклали квіти і прочитали коротку молитву за загиблими.