г

14 квітня в Андріївському кафедральному соборі м. Нова Каховка, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, волонтер Ольга Данилова за старанні труди у допомозі солдатам, які проходять військову службу в зоні АТО, а також іншу доброчинну діяльність, була нагороджена орденом Української Православної Церкви на честь рівноапостольної княгині Ольги. 

Нагорода волонтеру була вручена керуючим єпархією, єпископом Новокаховським і Генічеським Філаретом.

Відео дня

З початком проведення антитерористичної операції на Сході, Ольга Данилова виступала ініціатором численних доброчинних акцій допомоги Збройним силам України: передавала українським бійцям необхідні засоби захисту, Святе Письмо, іконки з молитвами воїна та інші необхідні речі, що були придбані коштом віруючих Новокаховської єпархії.

Вручаючи високу нагороду, владика Філарет сказав: “Ця тендітна жінка несе на своїх плечах важкий і відповідальний вантаж, в прямому й переносному розумінні цих слів. Вона допомагає нашим воїнам, йдучи туди, куди бояться йти сильні і мужні чоловіки – під кулі і снаряди». Преосвященний єпископ побажав волонтеру сил та здоров’я й надалі звершувати благодійну місію.