Фото:

Духовенство і віруючі Волинської єпархії УПЦ Луцького районного благочиння збирають кошти для реабілітації воїнам, які зазнали поранень в зоні АТО.

Вірянами православних храмів Луцького району від початку року зібрано 48 тис. грн., які передані для реабілітації поранених бійців, та родинам полеглих воїнів з Луцького району.

На суму 6 тис. грн. закуплено медикаменти для потреб Луцького військового госпіталю. На операції пораненим бійцям: 10 тис. грн. Василю Кропиві, 5 тис. грн. Богданові Ляшуку, 4 тис. грн - передано для підтримки родин загиблих воїнів с. Новостав, с. Піддупці, та решту коштів для потреб українських воїнів в зону АТО.

Відео дня

У Рожищенському благочинні Волинської єпархії УПЦ за зібрані гроші священики купили 25 маскхалатів та 15 пачок свічок, які, як виявилося, є необхідними речами для розвідників та десантників. Також було зібрано 4,5 тис. грн., які передані в центр збору допомоги учасникам АТО в місті Рожище.

”Кожна така допомога робить нас сильнішими та вселяє в нас віру в те, що ми зуміємо зупинити цю страшну війну”, - дякують військовослужбовці.

За матеріалами порталу "Про церкву"