г

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук здійснили поїздку на Донецької єпархії де відвідали Свято-Успенську Святогірську лавру, де нині перебувають діти-сиріти, що втратили батьків. Для потреб Лаври та сиротинців Донеччини волинські священики привезли понад 100 тисяч гривень, повідомляє сайт Волинської єпархії.

У Лаврі волинські священики взяли участь у Богослужінні, мали зустріч із намісником Свято-Успенської Святогірської лаври вікарієм Донецької єпархії архієпископом Арсенієм. 

Відео дня

Загалом на  потреби української армії Волинська єпархія спрямувала вже більше мільйона гривень. Здійснюється особлива духовна і матеріальна опіка над родинами загиблих у зоні АТО. Інтернатам Донеччини було спрямовано також частину коштів, зібраних під час 21-го Різдвяного благодійного  концерту.

Волинські священики вручили владикам Арсенію і Аліпію, Харьківському владиці Онуфрію, та Ізюмському владиці Єлесию  факсимільні видання Волинської єпархії – Луцькі Євангеліє та Псалтир XIV століття.