1

Відділ благодійності та соціального служіння Київської єпархії УПЦ організовує волонтерську групу для надання допомоги переселенцям на Центральному ЗАЛІЗНИЧНОМУ вокзалі Києва. Про це повідомляє Синодальний відділ Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань.

"Сьогодні МНС Києва на центральному вокзалі столиці зустріло 118 людей, які приїхали із зони АТО, з них 27 дітей. Службою була надана перша необхідна допомога. Працювали рятувальники і психологи. Небайдужі люди приносили продукти харчування та одяг", - повідомляється на сайті відділу.

Разом з тим, висловлюється припущення, що "друга хвиля переселенців буде набагато більше від першої".

Відео дня

"На даний момент є гостра необхідність в памперсах (3,4,5 розмірів), дитяче харчування та медикаменти (анальгін, протизастудні препарати, таблетки від зубного болю тощо). Звичайно потребуючі будуть раді будь-якій гуманітарній допомозі", - зазначають у відділі з соціально-гуманітарних питань УПЦ.

"Церква закликає людей не бути байдужими. Бажаючим приєднатися до добровольчої дружини звертатися до координатора з роботи з волонтерами Відділу благодійності та соціального служіння Київської єпархії отця Мелхіседека за номером (096) 724 63 33", - йдеться в повідомленні.