ш

28 грудня відбулось останнє заняття у 2014 році недільної школи «Соборна» (молодша група). Відразу після Божественних Літургій діти зібрались на заняття в Духовно–просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ.

Сьогодні разом із викладачами священиком Володимиром Козачинськиму та Іванною Братусь учні молодшої групи розкрили питання про народження Богонемовляти.

7 січня – особливий день у новорічних святкуваннях нашого народу. Цього дня духовна радість обіймає кожного з нас і ми прославляємо одну з найвеличніших подій історії, сповненим радості привітанням – «Христос рождається – славімо його!».

Відео дня

Наближається свято – Різдво Христове. Це одне з головних православних свят. Віруючі православні люди відвідують у церкві нічну службу, дотримуються посту, який триває сорок днів. Особливо варто дотримуватися посту 6 січня.

Різдво прийнято прикрашати свій будинок. Вихованці молодшої групи створили разом і з батьками свій «Сімейний» вертеп – місце, де народився Ісус. Не забули про зображення Марії, Йосипа і немовляти Ісуса. А над вертепом кружляють декілька янголят, повідомляє сайт soborna.church.ua.