1

У Грузії в одній родині з кінця липня рясно мироточить ікона преподобносповідника Гавриїла (Ургебадзе). Це молода сім'я, в якій двоє маленьких дітей. Про них відгукуються як про дуже добрих людей. Вони віруючі, але поки ще невоцерковлені, розповідається в сюжеті ТБ Грузинської Патріархії.

ВІДЕО

Розповідає Маку, власниця ікони: «Цю ікону ми купили на Великдень. Виділили їй належне місце у святому куті. Близько трьох місяців тому вона почала мироточити. Я витирала ікони і помітила, що ганчірка, якою витирала цю ікону, почала ковзати. Потім ми звернули увагу на це і дивувалися, чому і що відбувається з іконою. Почалося дуже рясне мироточення. Миро виділяється по всій поверхні ікони. А тиждень тому тріснуло скло. Вранці на світанку в 4 години ранку було чутно тріск. Ви можете подивитися, як виділяється миро з ікони»...

Відео дня

Нещодавно члени сім'ї показали ікону Патріарху Ілії II. Він дуже зрадів. Благословив їх і сказав залишити святиню в сім'ї.

«Ми розмовляли з Патріархом, - розповідає Маку, - Він нас благословив. Сказав, що це велике чудо, яке не відбувається в кожній родині. Ми дуже цікавилися, чому тріснуло скло. Патріарх сказав, що, мабуть, вас чекало велике важке випробування, і ікона взяла це випробування на себе і не допустила торкнутися вас».

Миро збирають в посуд, тому що виділення дуже рясне. Приходить духовенство забирає його, щоб помазати цією святинею парафіян.

pravoslavie.ru