п

З благословення намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла щочетверга Соціальний відділ Лаври роздає різноманітну матеріальну допомогу людям без певного місця проживання, також щодня приймаються малоімущі на безкоштовні трапези біля Дальніх печер. Серед цих знедолених багато калік, які хотіли б заробляти на хліб своїми руками, але зустрічають труднощі з працевлаштуванням, повідомляє сайт lavra.ua.

У день престольного свята обителі особливий настрій був у постійних гостей Лаври. За звичаєм, цього дня біля 65 корпусу в призначений час почали збиратися нужденні. На питання священика про сьогоднішнє Великое свято майже всі відповіли, що в цей день святкується Введення Пресвятої Богородиці в храм.

Деякі з тих, що приходять, яким дозволяє здоров'я, виявляли бажання попрацювати у святому місці. Було запропоновано за посильне заохочення прийти на допомогу в прибиранні лаврських схилів від снігу.

Відео дня

На честь свята разом з поздоровленням були роздані продуктові набори, солодощі та фінансове вспоможеніє.

Усі бажаючі надати посильну допомогу малозабезпеченим категоріям населення можуть звертатися в Соціальний відділ Києво-Печерської лаври.